O nama - Privatna osnovna škola Centar

O nama

Dobro došli u školu
po mjeri djeteta

Imajući u vidu najviši interes djeteta i brigu za budućnost cijele zemlje u svijetu koji se brzo mijenja, naša je vizija obrazovati učenike za postizanje visokih stupnjeva akademskog obrazovanja, ali i osposobiti ih za dostizanje vlastitih potencijala i ohrabriti za izlazak iz zone komfora.

Kreativne vještine
Kognitivni razvoj

Inicijativa roditelja

Privatna Osnovna škola Centar rezultat je inicijative nekolicine entuzijastičnih roditelja čija su djeca pohađala Dječji vrtić Šarena loptica – vrtić bogate povijesti i sjajnih referenci. Vrtićki je program (p)ostao jedinstven i prepoznatljiv upravo zbog velikog broja aktivnosti (abacus, robotika, sport u dvorani, judo, ples, strani jezici, …) koje su djeca iznimno dobro prihvatila. Njihovi su im roditelji željeli omogućiti nastavak školovanja u kojem bi im i dalje bili ponuđeni svi ovi programi.

Škola za budućnost,
sa srcem i dušom

Potičemo i primjenjujemo emocionalno opismenjavanje. Djeca osviještene emocionalne inteligencije ne boje se izraziti svoje osjećaje na prihvatljiv način, lakše ih prepoznaju i kod sebe i kod druge djece, empatična su, asertivna, samostalna, samosvjesna, samopouzdana s pozitivnom slikom o sebi, ali i otvorena za prihvaćanje i uvažavanje različitosti.

Individualni pristup

Uvažavamo osobnost djeteta, njegov karakter i karakteristike temperamenta

Opuštena atmosfera bez straha

Nema pogrešnih pitanja ni krivih odgovora, već samo izazova.

Projektni rad

Suvremena je neuroznanost potvrdila da djeca najbolje i najbrže uče te pamte na „duge staze“ onda kada uče čineći.

Podrška učenicima

Učitelj je mentor koji prepoznaje potencijale svakog djeteta i pomaže mu da ih razvije.